Atelier de gătit Ayurvedic

La aceste cursuri împreună vom învăţa sa gătim numeroase reţete lacto-vegetariene si vom calatori prin bucataria traditionala a diferitelor culturi, vom descoperi secretele condimentelor ce dau un gust minunat şi aroma preparatelor vom discuta despre proprietăţile medicinale ale condimentelor si efectele benefice asupra corpului si vom studia principiile Ayurvedice ce stau la baza preparării mâncării.

Astfel, pentru cei interesaţi în adoptarea unei alimentaţii lacto-vegetariene şi a unui stil de viaţă sănătos, vă aşteptăm alături de noi pentru a învăţa, prepara şi gusta mâncăruri gătite în acord cu principiile ayurvedice. Moksa Rupa Devi, ghidul vostru în arta culinară, este membră a Centrului de Studii Vedice ISKCON Bucureşti, având o experienţă de peste 25 de ani în practica Yoga.

De-a lungul anilor, Moksa Rupa a studiat şi a aprofundat regulile alimentaţiei echilibrate Ayurvedice în diferite ashramuri spirituale din India şi a fost bucătar-şef în mai multe restaurante vegetariene din India, Ucraina, Republica Moldova, Rusia şi Romania.

  • Pentru mai multe informații puteți adresa la moksarupa108@gmail.com sau la 0725 583 888.
  • Preț: 125 de lei.