Atelier de gătit Ayurvedic

In cadrul acestor ateliere veti invata bazele gatitului lacto-vegetarian, veti studia diferite retete traditionale indiene, veti descoperi secretele combinatiilor condimentelor, veti primi raspunsuri la intrebarile legate de proprietatile medicinale ale diferitelor preparate si sucuri si va veti ospata copios din bunataturile gatite impreuna sub deviza: „Hrana sanatoasa – hrana pentru suflet!”

Moksharupa Devi este membra a centrului de Studii Vedice ISKCON Bucuresti, avand o experienta de peste 25 de ani in practica Yoga, iar de-a lungul anilor, Moksharupa a studiat si a aprofundat regulile alimentatiei echilibrate Ayurvedice in diferite ashramuri spirituale din India si a fost bucatar-sef in mai multe restaurante vegetariene din Ukraina, Republica Moldova, Rusia si Europa.

“Mancarurile placute celor ce tin de modul bunatatii prelungesc durata vietii, purifica existenta si dau putere, sanatate, fericire si iluminare. Aceasta hrana este suculenta, sanatoasa si placuta inimii”. (Bhagavad Gita 17:8)

Confirmarea prezenței la curs se va face prin donația a 150 de lei, cu maxim 4 zile inainte de inceperea cursului, în contul: 

Obuhov Oxana

  IBAN: RO63INGB0000999906864855