Redirectioneaza online GRATUIT 3.5% din taxele tale prin formularul 230.

Ne poti sustine online pe Patreon.

Poti face un transfer bancar cu urmatoarele date:
Cont: RO27BTRLRONCRT0428088301
Beneficiar: Asociatia Centrul de Studii Vedice ISKCON Bucuresti

Desigur ca poti dona fizic direct la programele noastre unde te asteptam cu mare drag. Ne dorim foarte mult sa avem parte de asocierea ta.

Suntem ferm convinși că onestitatea și efortul depus ne vor oferi șansele necesare pentru a crește în continuare.

Fondurile obținute sunt constant investite în programele noastre de duminică și miercuri, cât și pentru achiziționarea de echipamente ce ne permit să ajungem la un public mai larg, pentru a îmbunătăți condițiile claselor și a cursurilor noastre, și desigur, pentru prepararea mult iubitului festin vegetarian de duminică.

Astfel, în perioada ianuarie 2018 – august 2021 au fost distribuite peste 10.000 de porții de hrană vegetariană, au fost organizate 5 festivaluri unde au fost invitate personalități marcante ale lumii spirituale, lectorii nostri au susținut peste3000 de ore de lecții filozofice, kirtan ( incântare meditativă a numelor sfinte),cursuri de gătit, cursuri de Yoga, astrologie și Kalaripayattu, s-au făcut investiții în aparatură de sonorizare și au fost susținute cheltuielile administrative.

Cu acest prilej vă invităm cu inima deschisă la unul din programele noastre pentru a experimenta tot ceea ce avem de oferit, și pentru a vă bucura de facilitățile minunate de care dispunem, prin efortul de echipă al comunității noastre, atât cea online, cât și cea fizică.

Vă mulțumim că ne sunteți aproape, vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră, doar împreună vom reuși!