Centrul de Studii Vedice ISKCON București reprezintă o organizație non-guvernamentală—un centru educațional spiritual dedicat împărtășirii experienței de auto-transformare la nivel fizic, emoțional și spiritual.

La Centrul de Studii Vedice ne inspirăm din viața și învățăturile lui Șrila A.C. Bhaktivedanta Svami Prabhupada—marele maestru spiritual în tradiția Bhakti-yoga, care a adus cultura Vedică în lumea occidentală.


Centrul de Studii Vedice oferă o gamă largă de workshop-uri, cursuri, resurse audio și video, și publicații spirituale bazate pe cultura și filozofia scripturilor Vedice. Cuvântul Veda vine din limba sanscrită, vorbită în India antică, și înseamnă știință și cunoaștere. Scripturile Vedice cum ar fi Bhagavad Gita, Șrimad Bhagavatam, Upanișadele și alte manuscrise antice sunt considerate sursa originară a cunoașterii autentice despre Yoga, Karma, reîncarnare, meditație, relația dintre sufletul individual și Sufletul Suprem, și alte subiecte transcendentale.

Asistând la discursurile spirituale susținute de membrii Centrului de Studii Vedice, inițiati în tradiția Bhakti-yoga, servind mâncăruri vegetariene delicioase, și participând la Kirtan (incantarea meditativă a mantrelor și a numelor Divine), oaspeții noștri pot experimenta din plin atmosfera spirituală a culturii Vedice.

Trăim într-o epocă care ne acordă facilități extraordinare și o cantitate enormă de informații. Cu toate acestea, chiar tehnologia concepută pentru bunăstarea noastră deseori servește doar pentru a ne izola unul de altul și a ne distanța de experimentarea a tot ceea ce este cu adevărat divin.

Programele săptămânale ale Centrului de Studii Vedice ISKCON București oferă tuturor aspiranților spirituali posibilitatea de a întâlni oameni noi, a lega relații de durată și pentru a găsi inspirație și sprijin pe calea avansului spiritual.

Suntem bucuroși să vă invităm să ne vizitați și să experimentați programele și evenimentele pe care le oferim și să întâlniți persoane care împărtășesc aceste valori spirituale.

Sperăm că veți găsi un loc de inspirație și că viața voastră poate fi într-un fel atinsă de cultura atemporală a tradiției Vedice.

  • Misiunea

Suntem un centru educațional spiritual care răspândește știința culturii Vedice și a tradiției Bhakti-Yoga printr-o mare varietate de clase, ateliere, tabere și cărți. O comunitate ce facilitează iubirea, prietenia, inspirația și ajutorul către persoanele care doresc să atingă cel mai mare potențial spiritual.

  • Viziunea

Să devenim principala sursă de referință în Romania ce reprezintă un model autentic despre ce înseamnă avans spiritual real, meditație, kirtan, yoga, filosofie Vedică și un stil de viață transcendental