Vatra Dornei, Workshop Salvati Copii

 

 Echipa Centrului de Studii Vedice Iskcon București a fost invitată în perioada 19-22 Mai la Vatra Dornei pentru a susține câteva workshop-uri în cadrul Teambuilding-ului organizat de Asociația Salvați Copiii din Iași.

Constantin Mușat a susținut clasele de Kalaripayattu, arte marțiale vedice, în care participanții au intrat în contact cu diferite tehnici de autoapărare și au înțeles importanța mișcării în viața de zi cu zi. 

Împreună cu Mirela Mușat ei au practicat Hatha Yoga pentru a dobândi o stare de relaxare și liniște interioară.Moksarupa i-a introdus în tainele gătitului după principii ayurvedice iar participanții au învățat să prepare diverse rețete vegetariene. 

Radha Govinda a fost cel care a încheiat fiecare zi cu discuții bazate pe textele vedice, în special Bhagavad Gita, despre caritate, modurile naturii materiale, karma și reîncarnare.  

Astfel, prin activitățile susținute de echipa Centrului de Studii Vedice, membrii echipei Salvați Copiii din Iași, au primit multiple beneficii atât la nivel fizic, mental cât și spiritual, dobândind în felul acesta o stare de echilibru la nivel holistic. 

Mulțumim pentru invitație și colaborare lui Liviu Magurianu, coordonatorul programelor Salvați Copiii Iași.