Sat-sanga: Explorăm Spiritualitatea Împreună

 În fiecare duminică, centrul de Studii Vedice ISKCON București oferă tuturor aspiranților spirituali posibilitatea de a se întâlni pentru o experiență profundă, bogată și vibrantă a culturii spirituale antice indiene. Servind mâncăruri vegetariene delicioase, participând la Kirtan (incantarea meditativă a mantrelor și a numelor Divine) și asistând la discuțiile spirituale, musafirii noștri pot experimenta cea mai veche tradiție spirituală Vedică din lume.

Programul include întrebări și răspunsuri și oferă o oportunitate de a învăța despre stilul de viață și cultura adepților inițiați în succesiunea disciplica Gaudiya Vaisnava care vorbesc despre filosofia Vedică bazată pe vechile scripturi autentice cum ar fi Bhagavad Gita, Srimad Bhagavatam, Upanișadele și alte manuscrisuri antice.

Și nu în ultimul rând, v-am pregătit un bazar indian, prin care puteți aduce India acasă achiziționând suveniruri și obiecte artizanale.

 

 

 

Seminariile sunt susținute de Radha Govinda Dasa, conducătorul Centrului de Studii Vedice ISKCON București. Radha Govinda este discipolul inițiat de Sivarama Swami – unul dintre cei mai cunoscuți și respectați maeștri spirituali din Europa, care face parte din tradiția disciplica Vaishnava Vedanta. Cu o experiență de peste 29 de ani în practica Bhakti-yoga, de-a lungul anilor, sub îndrumarea maestrului sau spiritual, Radha Govinda Dasa a studiat cultura, tradițiile și scripturile Vedice în India, Europa, și a promovat filozofia Vedica în centrele de studii Vedice din Ukraina, Ungaria, Republica Moldova, Israel, Rusia, India și România.