Cursuri de Masaj Ayurvedic

Masaj Ayurvedic

Înainte de toate ar trebui să înțelegem ce este Ayurveda. În limba sanscrită Ayu înseamnă viață, iar Veda înseamnă cunoaștere, deci o traducere potrivită ar fi Cunoașterea Vieții sau Armonia Vieții.

Ayurveda este un sistem holistic de înțelegere și cunoaștere asupra vieții și sănătății omului, sistem dezvoltat și rafinat de persoanele înțelepte din perioada vedică.

Ayurveda include metode de detoxifiere, dietă ținută în funcție de anotimp, rețete proprii din plante, metode proprii de diagnosticare a unor afecțiuni, exerciții de yoga, meditație și nu în ultimul rând o formă proprie de masaj, de aceea tratamentul și sfaturile oferite în ayurveda sunt personalizate în funcție de loc, timp, circumstanțe și tipologia fizică și energetică a persoanei.

Masaj Ayurvedic Tradițional – Kalari Chikilsa

Kalari Chikilsa este o metodă unică de tratament și îngrijire a corpului uman și a energiei vitale. Această știință a apărut și s-a dezvoltat preponderent în Sudul Indiei (Kerala și Tamil Nadu) și face parte din sistemul de cunoaștere Kalaripayattu. Acesta unește într-o armonie perfectă artele marțiale și cunoașterea despre sistemul de meridiane energetice și puncte vitale ale organismului uman, care poartă numele de „Marma” și sistemul tradițional de medicină Ayurveda și tratamente Siddha.

Este recunoscut ca fiind cel mai vechi sistem de tratament și îngrijire a omului, îmbinând perfect tratamentele din natură și cunoașterea holistică a ființei umane.

Într-o ședința de masaj ayurvedic te vei relaxa complet și vei dobândi o curgere mult mai bună a energiei vitale prin organism si suplețe la nivel fizic.

Vom folosi uleiuri ayurvedice naturale pentru masaj și tratament, realizate în mod tradițional din diferite plante si ingrediente terapeutice.

Beneficiile acestui masaj sunt următoarele :

– relaxarea profundă și eliberarea stresului

– ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar

– reduce durerile corporale și inflamația la nivelul articulațiilor, gâtului și spatelui

– ajută la îmbunătățirea sistemului nervos și muscular

– stimulează circulația sanguină și limfatică

– hidratează și tonifică pielea

– ajută la o flexibilitate mai bună a corpului

– detoxifică, revitalizează, întărește și armonizează întreg organismul

– ne ajută să dobândim o stare generală bună

Ședința de masaj general dureaza 75 de minute.

Pentru detalii si programări mă puteți contacta la numărul

0745 427 460 – terapeut Constantin Musat