Astrologia Vedică (Jyotish) este una dintre cele șase științe auxiliare ale Vedelor, și este un limbaj, sau o criptogramă mistică creată de Divinitate. Așa cum orice limbaj are asemenea părți ca substantive, verbe, adjective, adverbe, etc., astrologia vedică nu este diferită cu excepția faptului că în acest caz aceste părți sunt reprezentate de planete, zodii, case, aspecte etc. Este un limbaj spațio-temporal al universului.

Prin informația adusă, această știință se prezintă ca o disciplină prin care se diagnostichează starea de condiționare karmică (nivelul de conștiință) a oricărei entități umane și ca o unealtă care ne poate ajută să ne transformăm existența prin potențarea liberului nostru arbitru.

De aceea, astrologia vedică este știința care ne poate servi cel mai bine în încercarea de a ne cunoaște și de a ne transforma pe noi înșine.

Instructor este Marian Ioniță, 42 de ani, el început să studieze astrologia vedică, jyotish, în urmă cu 18 ani (2003), și de atunci până acum a aprofundat scrierile celor mai importanți înțelepți astrologi, începând cu Parashara și Jaimini și terminând cu autori mai recenți cum sunt Varahamihira și Kalyanavarman. Cum este firesc, după ce a acumulat suficientă cunoaștere și experiență în acest domeniu, a venit vremea să îi ajute pe alții care sunt la început de drum pe această cale, și din anul 2019 a început să șuștină cursuri de jyotish, proiect care a fost întâmpinat cu mare interes de iubitorii acestei științe sacre vedice.

  • Orar: In fiecare luni, ora 19:00
  • Preț: 30 de lei.